コヤマ ミユキ
Profile Affies Home


Tagboard

No harsh words
Put your url not your email
No spamming and Ecchi
Follow back allowed here
Exchange link/bloglist is open



Follower




Tabber


PAST BLIST

Thank you for visited my blog. If you want me to follow you back, tell me in my tagboard. Beside, exchange link and bloglist is open. Tell me if you want too.
Kaki Comment

News: Setiap 4 bulan, top commentator akan mendapat hadiah misteri!



Credit


Full edit by : Qyla / Miyuka
Blogskins by : Naimi
Others :X O X O X .




Habuk Shuhh Sana!
Sunday, 22 February 2015 | 16:09 | 2 Comment(s)



Yooow! Assalamulaikum.

Dah sebulan tak update blog. Maaf la ye mood malas+ School macam-macam ada. Kawad kaki lah, exam lah, ini la itu lah. Pinjam bahu boleh? Nak nangis. //Mengada aku ni, lempang satgi kang//

Title post ni tak kena mengena dengan post ni. Srsly hahaha. Sekarang bulan dua nak habis dah. Cepat je masa berlalu dan... Cuti pun dah habis :'< //Cries// . Lip lap lip lap habis cuti. Kenapa cepat sangat? Tahla nak.

Esok dah start exam ujian 1. Study? Baru harini nak study. Esok first exam in form1 . Format soalan semua seriously lain dari time kita kecik-2 comel dulu. Nak memain tak boleh dah, hang memain esok kawin kasi anak makan pasir lah //nenek Qyla selalu cakap macam tu// . Hahaha. 

Exam nak dekat ni, Mulalah mood nak tengok anime banyak-2 datang. Haihh payah sungguh. Anime yang on list sekarang ni dah dekat 10. Bila lah nak tengok kan? Ni lagi satu nak kena hempuk, episode Detective Conan lambat betul sub dia. Siapa sini study bahasa Jepun? tolong buat sub Qyla bayar rm1 :) //gurauan semata-mata//

Haaah, 28/3 and 29/3 Tak silap Qyla, ada Carnival Animax kat Sunway Pyramid. Siapa pergi? Angkat kaki sikit. Ecceh, Qyla memang nak pergi sebenarnya dah rancang suruh mak ambil cuti lagi suruh hantar nanti. But, satu benda yang nak buat Qyla guling-2 nangis... Nak tahu apa?

28/3 tu ada pertandingan kawad kaki.


KENAPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA?

Shinichi : Wahai Qyla ku sayang /ieeek/ , 29/3 ada lagi. Jangan risau~


Iye tak ye jugak kan, tapi rasa-2 larat ke nak pergi? Minta-minta larat lah kan. Doakan Qyla la ye hahahaha. 


Sudahlah apa Qyla mengarut kat post ni.  Al-maklum lama tak buat post so jadi jakun sikit. Maaf sekali lagi <3

Lagi satuuu! Siapa yang ada blogwalking kat cbox tu kan, nanti kalau betul-2 free Qyla blogwalking balik ye. Kalau taknak Qyla terlepas pandang, comment la kat post mana-2 Qyla sebelum ni tak pun yang ini. Peringataaaan! Top commentator dapat hadiah tau nanti, nak tahu selanjutnya baca sidebar sana. Piii sana pii! Haha.

Sampai sini sajaaa- Bye!



2 Comments:

Blogger Keyraa said...

Makk ingat exam :(

11 March 2015 at 08:31  
Blogger Ain Syaa said...

Assalamualaikum, jom join contest pertama ain

http://ainsyaa96.blogspot.com/2015/05/assalamualaikum.html

25 May 2015 at 00:43  

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi comment :)