コヤマ ミユキ
Profile Affies Home


Tagboard

No harsh words
Put your url not your email
No spamming and Ecchi
Follow back allowed here
Exchange link/bloglist is open



Follower




Tabber


PAST BLIST

Thank you for visited my blog. If you want me to follow you back, tell me in my tagboard. Beside, exchange link and bloglist is open. Tell me if you want too.
Kaki Comment

News: Setiap 4 bulan, top commentator akan mendapat hadiah misteri!



Credit


Full edit by : Qyla / Miyuka
Blogskins by : Naimi
Others :X O X O X .




Uniknya Budak Kelas!
Tuesday, 13 January 2015 | 07:00 | 4 Comment(s)



こんにいちは!



Selamat kembali ke sekolah semua, kepada yang dah habis sekolah tu. Em, Qyla nak menangis TT-TT . Budak kelas korang mesti ada ramai kan? Masing-masing ada character tersendiri.

Qyla nak senaraikan character budak-budak kelas Qyla yang unik kat bawah, Sesiapa ada tambahan boleh bagitahu kat comment. Nanti Qyla akan add :)


  • Kpop Fandom-

Mesti ada kan? Selalu famousnya EXO tak silap Qyla. Siap ada bag, pensel box. Kalau boleh semua about apa yang dorang minat.

  • Otaku

Haih ni tak tahu ada ke tidak, Tapi sememangnya ada la kan? Kelas Qyla pun ada /tengok kiri kanan/ . Korang akan dengar dorang cerita pasal Anime semestinya! Nak kelas Bahasa Jepun free? Jumpa la mereka ni. 

  • Kaki Ponteng

Ni semestinya ada. Entah apa alasannya kita pun tak tahu~

  • Burung Hantu Sekolah
Setiap kali Cikgu masuk kelas, kita mesti nampak dia ni 'tidur' . Malam dia buat apa ye? Selalunya yang tidur kat sekolah ni Gamer terhebat di dunia. 



  • Pengulas Sukan Kelas
Ni ada? Di mana hampir 99% Lelaki yang bercerita tentang bola. Ni contohnya ~

"Malam tadi, Pergh Indra goal kalahkan pemain EPL"
"Kan-2? Mula-2 dia gelecek dulu depan defend tu lepastu, pergh dia sepak punyalah kencang!"
"Keeper tu tergamam kot!
"Keseluruhannya, Malaysia memang power dan boleh pergi ke World Cup 3012 gini!

Nampak? Semangat gila mereka ni.

  • Geng-geng perempuan

Di mana geng-geng yang selalu bergossip dan selalu gaduh sama perempuan. Tapi ada baiknya, persahabatan dorang ni memang kaw kaw punya! Tapi gaduh, Habis 1 kelas! Lagi satunya, kita akan tahu isu semasa kelas/sekolah kat mereka ni. Nak dikatakan wartawan pun boleh dah!

  • Geng acah KL Gengster

Ni geng-geng yang acah nak buli orang tapi nampaknya lembut je depan cikgu terutama 'crush' . Bukan candy crush ye!



Sekian 7 keunikkan budak kelas yang Qyla senaraikan ^^


Terima Kasih Daun Keladi,
Kalau Rajin Commentlah Sekali.





Labels: , ,



4 Comments:

Blogger BUDAK MONOLOG said...

selamat kembali ke sekolah. jom follow blog budak monolog http://livegraffitistreet.blogspot.com/

14 January 2015 at 10:15  
Blogger Papaglamz said...

Teringat zaman2 sekolh papaglamz dulu. rindu mas tu.. huu

14 January 2015 at 22:39  
Blogger Misaki PureBlood said...

tatau pasaipa rasa nak tergelak sebab Misaki geng otaku, kpop, burung ahntu sekolah, kaki ponteng (ponteng setengah subjek je bila tak siap kerja) ahahaha..

suka dengar bila pengulas sukan duk berceloteh ahaha.. pergh seram betul geng perempuan nih ahaha..

15 January 2015 at 04:36  
Blogger Keyraa said...

HAHAHAHAHA XD

11 March 2015 at 08:26  

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi comment :)