コヤマ ミユキ
Profile Affies Home


Tagboard

No harsh words
Put your url not your email
No spamming and Ecchi
Follow back allowed here
Exchange link/bloglist is open



Follower




Tabber


PAST BLIST

Thank you for visited my blog. If you want me to follow you back, tell me in my tagboard. Beside, exchange link and bloglist is open. Tell me if you want too.
Kaki Comment

News: Setiap 4 bulan, top commentator akan mendapat hadiah misteri!



Credit


Full edit by : Qyla / Miyuka
Blogskins by : Naimi
Others :X O X O X .




Jom Penuhkan bloglist Qyla!
Tuesday, 6 January 2015 | 15:03 | 13 Comment(s)


{TAMAT}




Konichiwa! Assalammualaikum! Yoow!


Cak cak, entry baru. Hari ni lepas edit sedikit sebanyak. Qyla buatla post ni.

Okay, sekarang kat sidebar Qyla, ada section baru. Tengok sikit. Tadaaa! "Tabber" . Hahaha. Kat situ ada bloglist juga. Memandangkan sekarang tak ada lagi sesiapa dalam bloglist Qyla, Qyla nak cari la ni. Siapa nak siapa nak? Okay ada syaratnya.

"Haihh syarat? Memacam la dia ni"

Takdalah. 1 Je syarat dia~


  1. Follow blog Qyla yang comel tak seberapa ni


Dah follow?

Alhamdulillah, lepastu Comment link blog korang and nama blog korang yang lawa superb tu kat post ni. Contohnya gini -


Qyla, Saya nak jadi bloglist Qyla.
Link blog : cunmelecun.blogspot.com
Nama Blog : Miss Jual Ikan


Hah ni contoh. Dah comment, habislah kerja korang. Kerja Qyla letak korang kat bloglist.
Siapa yang hati baik sangat tu letak la Qyla sekali kat bloglist korang tanda 'exchange' . Tak letak pun tak apa :p

Sekian post hari ni. Byebye! Have a nice day <3



Labels: ,



13 Comments:

Blogger Nur Alfirah Adilia said...

Pwincess Qyla, Saya nak jadi bloglist Qyla ni
Link blog : http://aqilahsigadisnovel.blogspot.com/
Nama Blog :Gadis Novel

6 January 2015 at 15:21  
Blogger Ain Nabila said...

Pwincess Qyla, saya nak jadi bloglist Qyla ni
Link Blog :
1-http://superawesomelady.blogspot.com/
2-http://atiqah-ordinarygirl.blogspot.com/
Nama Blog :
1-Pinky Blog
2- . A T I Q A H .

6 January 2015 at 16:41  
Blogger Nurul Najihah said...

pwincess Qyla,saya nak jadi bloglist Qyla ni
link blog:1.http://thisisme-38.blogspot.com
2.http://specteclessgirl.blogspot.com
nama blog:1.peaceful
2.shining

6 January 2015 at 20:29  
Blogger Aqila Saleha said...

Hahaha, jangan copy sebijik 'pwincess Qyla' tu. malu pulak xD

6 January 2015 at 20:31  
Blogger Nor Baizura said...

Qyla, Saya nak jadi bloglist Qyla.
Link blog : byzuranotebook.blogspot.com
Nama Blog : I'm caffeinated

6 January 2015 at 20:34  
Blogger EkiN Nur Asyikin said...

Qyla, Saya nak jadi bloglist Qyla.
Link blog : asyikinrashid.blogspot.com
Nama Blog : Asy_Ekin

6 January 2015 at 21:44  
Blogger Lalala Land said...

kita x-change ya. saya dah letak link blog awak dala bloglist
link blog : http://typensmile.blogspot.com/
nama blog : SS-H

6 January 2015 at 22:22  
Blogger Sya Syahirah said...

Hi Qila!! Nakjoin jugak, boring malam malam ni haha :-)
Nah url: http://rainbowneon.blogspot.com/
Nama: syasandeul

6 January 2015 at 23:57  
Blogger Fara_nym (Farahanim) said...

Ala dah tamat...huhu

8 January 2015 at 00:57  
Blogger Mohammad Anuar said...

Hahahahaha betul-2. group selalu aktif kekadang jer. tapi kekadang tu ada la manusia yang post pelik2 :P

9 January 2015 at 14:59  
Blogger Bintang said...

hehe, yang first tu biasalah. especially, kalau group sesama classmates or college stuff. masing2 sibuk, tu yang kadang krik krik sikit. :D whatsapp group yang jenis kedua dan ketiga tu takpernah lagi alami..

9 January 2015 at 20:40  
Anonymous cik nufah said...

Qyla, Saya nak jadi bloglist Qyla.
Link blog : storyciknufah.blogspot.com
Nama Blog : Cik Nufah

10 January 2015 at 19:47  
Blogger Nur Izzati said...

follow dh :) my blog link http://nasilemakandtehtarik.blogspot.com
i x de bloglist tu lagi, nanti dh ada i add ok ;)

13 January 2015 at 18:06  

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi comment :)