コヤマ ミユキ
Profile Affies Home


Tagboard

No harsh words
Put your url not your email
No spamming and Ecchi
Follow back allowed here
Exchange link/bloglist is open



Follower




Tabber


PAST BLIST

Thank you for visited my blog. If you want me to follow you back, tell me in my tagboard. Beside, exchange link and bloglist is open. Tell me if you want too.
Kaki Comment

News: Setiap 4 bulan, top commentator akan mendapat hadiah misteri!



Credit


Full edit by : Qyla / Miyuka
Blogskins by : Naimi
Others :X O X O X .




Jenis - Jenis Group Whatsapp
Thursday, 8 January 2015 | 13:00 | 12 Comment(s)



Konnichiwa Minna-san!


Harini Qyla nak cerita tentang "Jenis-Jenis Group Whatsapp" . Korang mesti ada Whatsapp kan? Pernah termasuk tak group-2 Yang Qyla sebut ni? Check it out!


  1. Group Cengkerik

Kenapa Qyla panggil group 'Cengkerik'? Okay macam ni.



Amboi, mula-2 buat group bukan main gossip gegirl ni. Keesokkan harinya dan hari seterusnya....



Haish dah diam dah? Buat group chatnya sehari je. Haihhh.


  1. Kedua, Group 'Ghoshhh'

Mulalah, tengah chat dekat group whatsapp malam-malam, Adalah sorang member group menjadi langau buat perangai. Nak tahu perangai apa? Ni hah.



Amboi perangai. Dia spam gambar hantu pulak! Payah-2


  1. Yang ketiga dan terakhir. Group pemalas.

Masing-2 nak guna voice. Malas nak type katanya :p



Sekian Jenis-jenis Group Whatsapp dari Qyla. :)


Rajin-rajinkahlah tanganmu, comment-comment dalam post ni /rentak encik mimpi/






Labels: ,



12 Comments:

Blogger Hidayah Suhailee said...

haha. seriously.. group group wsp tu smua yaya pun ada join. hahaha. yang first tu adoi. first day msg masuk bertalu-talu sampai lebih 500 dalam sejam. dan esok-esoknya terus senyap.. (??) haha.

8 January 2015 at 14:43  
Blogger Aqila Saleha said...

@Hidayah Suhailee :Kan? Hihihi

8 January 2015 at 15:11  
Blogger anis Sk said...

masa awal2 tu memang aktif gila2 sampai 1000+ sehari. tp dh lama2 group sunyi ya amat. Hmmmm huhu

8 January 2015 at 16:31  
Blogger Anis Farhana said...

Haritu kawan saya ajak guna suara tu pastu dia terkejut ehhhhh awat suara hang lembut sangat niii tak sangka. T.T

Kenapalah whatsapp ada suara suara semua tu haih??!!!

8 January 2015 at 17:37  
Blogger Aqila Saleha said...

@anis Sk : Biasalah tu. Qyla pun pernah kena. Tapi lain macam sikit. Buat group sehari active esoknya tak active. Lepastu buat group baru pula benda sama ulang-2 . Hahahaha.
@Anis Farhana : Okay apa suara lembut. Comel ^w^

8 January 2015 at 17:44  
Blogger Aisya 사구라 said...

kena tambah lagi satu jenis...
group tazkirah. asyik post tazkirah je memanjang~~

8 January 2015 at 19:08  
Blogger Aqila Saleha said...

@ Aisya 사구라 : Sokaa! Nice nice <3 Nanti Qyla tambah ^^

8 January 2015 at 19:21  
Blogger Sya Syahirah said...

dua dua betul! hahah kalau yg jenis goshh ni tkpenah lg la dpt gamba seketul camtu seramm oh kalau sorg sorg camtu ahahah.

8 January 2015 at 22:15  
Blogger Aqila Saleha said...

@Sya Syahirah : Takpe, nanti Qyla add awak kat group whatsapp gosh tu. Ceh gurau :p Nanti adalah tu orang menyakat pergi spam gambar hantu. hihihi.

8 January 2015 at 22:20  
Blogger aiman liyana samat said...

HahahaXD nice entry ^^

9 January 2015 at 23:04  
Blogger Syaza said...

Yang last skali tu paling benci. waktu yg paling tak suka bukak whatsapp bila lepas pukul 12. konfem ada gambar2 yg meremang bulu roma.. :P

10 January 2015 at 03:07  
Blogger Irissha Greenalista said...

haha..lucu laa kawan-kawan Qyla ni..

10 January 2015 at 19:39  

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi comment :)