コヤマ ミユキ
Profile Affies Home


Tagboard

No harsh words
Put your url not your email
No spamming and Ecchi
Follow back allowed here
Exchange link/bloglist is open



Follower




Tabber


PAST BLIST

Thank you for visited my blog. If you want me to follow you back, tell me in my tagboard. Beside, exchange link and bloglist is open. Tell me if you want too.
Kaki Comment

News: Setiap 4 bulan, top commentator akan mendapat hadiah misteri!



Credit


Full edit by : Qyla / Miyuka
Blogskins by : Naimi
Others :X O X O X .




Seronoknya Lari!
Saturday, 10 January 2015 | 20:08 | 14 Comment(s)



Hi semua!


Malam ni Qyla nak share korang application game kat playstore bagi semua pengguna 'phone bijak' ni. Pernah main tak semua? bagi yang pernah tu nanti kita beat sama-sama ye :p

Bagi yang tak pernah main, cepat-cepat korang install sebab game ni best! Qyla jamin 200% . Ni gambar-gambar kat bawah ni tengok la ye :3



Di situ larian lintang daripada Qyla dan lompatan super power dan... GOAL! //gurauan semata-mata//


Power tak Qyla? (Miyuka) . Terima kasih puji Qyla. Hihihi. Tambahan- Game ni main multiplayer pun boleh! Nak beat dengan kawan korang ke sesiapa, dipersilakan. Tiada halangan tol atau lubang-lubang jalan raya.



Sini korang pun boleh chat untuk senangkan kerja. Nampak betapa "semat" kawan Qyla ajak lawan 3 kali. Dia tak tahu Qyla ni jaguh dunia. Haihh jangan menyesal //gurau lagi ni//

Akhir kata, Jom main ni dengan Qyla dan kita beat sama-2 . Korang boleh comment nama korang kat bawah ni dan Qyla akan add korang! Promised!

Bagi yang rajin nak add Qyla, nah id jaguh dunia - Miyuka
Selamat bermain! Kalau sudi rajinkan tangan awak comment :3




Labels: , ,



14 Comments:

Blogger Sarah Halim said...

hahahahha. In Sya Allah, kalau free nak cuba main jugak! he he he

http://sarahhijabista.blogspot.com/

10 January 2015 at 20:39  
Blogger Aqila Saleha said...

@Sarah Halim : Jangan lupa lain tau! Nanti add Qyla :3 Miyuka <-

10 January 2015 at 20:40  
Blogger tyraaa97 said...

cam best je. haha nak try la

11 January 2015 at 16:01  
Blogger Aqila Saleha said...

@tyraaa97 : Cubalah, kalau dah install nanti bagitau Qyla ^^

11 January 2015 at 16:27  
Blogger Siti Aisyah Japanie said...

haha. ade try main ni. laju sangat lah mereka lari, haha. tapi best :D

11 January 2015 at 17:17  
Blogger Aqila Saleha said...

@siti aisyah japanie : Yep! Bagilah ID nanti Qyla boleh add bila-2 masa :)

11 January 2015 at 17:23  
Blogger cik karmila said...

hihi..tak penah try lagi main benda nie...

11 January 2015 at 18:24  
Blogger Aqila Saleha said...

@cik karmila : Nanti cubalah main :) Best!

11 January 2015 at 18:47  
Blogger Ain Nadia said...

macam best je game ni. hoho

11 January 2015 at 20:14  
Blogger Aqila Saleha said...

@ain nadia : Cuba main tau ;3

11 January 2015 at 20:35  
Blogger Hafezah Yusof said...

saya pun baru gak download baru je main tp mmg best game ni heheeh walaupun kalah ^_^

11 January 2015 at 22:12  
Blogger Aqila Saleha said...

@hafezah yusof : Tak apa, lama-2 tu nanti jadi pro lah. Qyla pun awal-2 pun selalu kalah ^^

12 January 2015 at 07:20  
Anonymous Rin said...

Best! Rin dah add Akak Qyla :))

12 January 2015 at 10:03  
Blogger Anisyamir Leejo said...

amboii. ajak main game erk? hihi nanti bosan-bosan nak try download ah.
(http://anies-msletoes.blogspot.com/2015/01/saya-pun-kpoppers-jugak.html)

12 January 2015 at 21:32  

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi comment :)