コヤマ ミユキ
Profile Affies Home


Tagboard

No harsh words
Put your url not your email
No spamming and Ecchi
Follow back allowed here
Exchange link/bloglist is open



Follower




Tabber


PAST BLIST

Thank you for visited my blog. If you want me to follow you back, tell me in my tagboard. Beside, exchange link and bloglist is open. Tell me if you want too.
Kaki Comment

News: Setiap 4 bulan, top commentator akan mendapat hadiah misteri!



Credit


Full edit by : Qyla / Miyuka
Blogskins by : Naimi
Others :X O X O X .




Liebster Award
Thursday, 15 January 2015 | 07:00 | 5 Comment(s)





 こんにちは!


Sejak sekolah ni makin busy pulak kan? Macam-macam kena buat, homework la apo la. Hihihi. Akak Kemma tag Qyla untuk buat benda ni. Terima kasih ye Kak hihi. Hah ni syarat-syarat dia.


-Mention the person who nominated with link
-Answer the questions
-Nominate other blogger
-Create the questions
-Notify your nominate


Ni soalan Akak tu bagi, so Qyla kena jawab lah. Soal menjawab bermula-
  1.  apakah perasaan anda bila anda ditag oleh saya hehehe ? 
  2.  mesti ada crush kat sesiapa kan ? haa siapakah dia tu ? 
  3.  teka teki : describe hari ini dalam lima huruf 
  4.  adakah anda solat penuh semalam ??????? 
  5.  anda rasa soalan-soalan saya mengaibkan anda ? haha jawab dengan jujur ye  
  6.  last song you listened to 
  7. . apa pendapat anda tentang blog hikma ? hehe 
  8.  semalam anda mimpi pasal apa ? 
  9.  hikma dah tak tau nak tanya apa . korang rasa hikma patut tanya apa ? (hahaha boleh pulak) 
  10.  bagi satu link contest/giveaway/segmen yang anda join (eh dah kenapa ? nak join laa tu . hikma kantoi ahah) 
  11.  dah join kemma's huge giveaway ? ( cepat join !!)

Okay bawah ni semua jawapan dia ye ;)


  1. Terkejut, tak pernah-2 kena tag ni. Hahaha.
  2. Em rasanya takda. Kalau ada nanti Qyla gitau ye. Hahaha.
  3. P E N A T
  4. Ye kak!
  5. Tak ada pun
  6. Lagu blog ni. :p
  7. Comel+simple!
  8. Qyla mimpi Qyla jumpa prince charming /jokes, Lupa lah xD
  9. Tanya apa-2 jelah. Haha
  10. Ni kak - CLICK!
  11. Belum, nanti kalau Qyla free, Qyla join ye.

SIAP! Haaa dah jawab dah. Ni pula soalan Qyla ye.~ Nanti siapa yang Qyla tag ni wajib jawab! Tak jawab Qyla buat daging panggang dia :) Hihihi.
  • Blog Qyla macam mana bagi pandangan korang?
  • Dah pernah comment post Qyla? /belum pergi cepat! Haha/
  • Umur berapa ni?
  • Favourite Song?
  • Kalau korang nak 1 juta, korang kena pilih antara dua ni. Mana korang pilih? (Makan lipas goreng/ Bersihkan tempat tikus)
  • Kalau Bola, korang sokong mana?
  • Makanan kegemaran korang?
  • Perkara apa paling memalukan dalam hidup korang? /Jawab! hihi/
  • Dah main Fun Run 2? Kalau dah kasi ID ye :3
  • Korang pernah travel pergi mana?



Senarai bawah ni  mangsa kena tag-



Selamat menjawab!




Labels: ,



5 Comments:

Blogger Siara Elina said...

untung aa takde crushhh haha

15 January 2015 at 12:03  
Blogger Fara_nym (Farahanim) said...

Doumou arigato Qyla !
nah sudah pun dijawab.
+Fara_nym ❄ 氷水晶: Liebster Award #3

16 January 2015 at 17:28  
Blogger aiman liyana samat said...

Done! ^^
http://aimanliyanasamat.blogspot.com/2015/01/liebster-award.html

17 January 2015 at 17:17  
Blogger Lalala Land said...

Akak tag adik balik :9
http://typensmile.blogspot.com/2015/01/kemmas-huge-ga.html

18 January 2015 at 02:09  
Blogger Sya Syahirah said...

thankyouu tag!! nnt rajin, saya jawab ye :D

18 January 2015 at 12:12  

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi comment :)